Kaosskolan i Sverige

Nu har vi en ung skolminister som driven av alla superpedagoger bäddar för avundsjuka bland lärarkåren. Därmed förvärras den dåliga stämningen i skolorna ytterligare. Metoden är effektiv, nämligen att vissa favoritlärare skall få 3 000 kr. mera /mån än andra för samma jobb! En rättvis lärare och förebild för sina elever som inte framträder utåt så mycket får inget. Mycket av lärartiden går åt att fylla ständigt nya blanketter och rapporter. De skall lära sig nya krångliga betygssystem och ge muntliga omdömen om elever de inte känner personligen. Skolan har förvandlats till ett enormt stor arbetsplats för kuratorer, administratörer, hjälplärare, psykologer, poliser. I vissa skolor kan det finnas 80 % invandrarbarn vilka inte kan läsa, skriva eller tala svenska. Detta dränerar skolans resurser. Invandring kostar och hur mycket det kostar skolan finns inte med i Migrationsverkets uppgifter eftersom det är en kommunal kostnad. Jag tror inte det minsta på att skolan blir bättre om vissa lärare får 3000 kr. mera än andra.
Skolsalarna har övertagits av eleverna där de driver polsk riksdag för att imponera på flickorna. Annars spelar de på sina skoldatorer eller stirrar på sina mobiler medan läraren försöker undervisa. Där har läraren ingen makt alls. Det är inte lärarna som skapat den svenska skolans kaos utan skolpolitikerna och radikalfeministerna vilka vill avskaffa familjen inklusive undervisning i kristen tro som de i sin okunnighet missförstår och jämställer med islam i tron att islam är en ”fridens religion” då vissa muslimer vid intervjuer hängivet säger detta gång på gång. Upprepning övertygar. Så skolans problem har sin härledning från en familjefientlig politik som skapat många ensamförsörjare vilka inte orkar bistå sina barn med läxorna eller har pengar till deras utflykter anordnade av skolan. Utan ordentliga betyg kan ingen förälder se hur det går för deras barn och sätta in åtgärder i tid. Det finns föräldrar vilka pratar illa om lärarna då barnen hör på vilket givetvis inte är bra.
Så, vad hjälper dessa 3000 kr? Vad hjälper nya skolbänkar? Vad hjälper ännu bättre mat? Vad hjälper dessa skoldatorer om inte hemmet och familjen som är samhällets grund inte får det stöd den är berättigad till.
I vissa skolor bestämmer muslimerna vad som skall sägas och läras på religionstimmarna av inte kunniga lärare i vare sig islam eller kristendom – som inte får läras ut i ett land som de i Allahs namn redan ser som sitt eget område, sin tummelplats. Skolan har då blivit en plats där två helt olika kulturer krockar med varandra och där den ena inte ger efter men den andra. Våra politiker är fega, konflikträdda och rädda för stämpeln rasist så där finns ingen hjälp att få heller.
Åsa Ronsom ser skolan som barnens viktigaste plats. Jag ser att det är hemmet, den sedan årtusenden beprövade sammanhållande för hela samhället.

Annonser
Taggad , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: